Start a conversation

Si tens una opinió...

...escriu-la a les stores! Tant per iPhone com per Android, ens interessen molt la teva puntuació i les teves idees. El teu feedback ens ajuda a millorar Gaudi constantment. Gràcies pel teu suport!

• El teu feedback

Contacta'ns a través de feedback@helpdeskgaudi.kayako.com Pots enviar-nos també les teves suggerències sobre Gaudi o fins i tot fer-te membre del nostre equip. I no t'oblidis de puntuar-nos a les stor...