Start a conversation

Grups Gaudí

Què són els Grups Gaudí?

Amb els teus grups Gaudí et connectem amb persones afins. Intercanvia idees, comparteix els teus interessos i fes nous amics. Els nostres grups poden ser privats, és a dir, tancats, o públics i es poden crear per a tot tipus d'interessos i temes.

On puc trobar els grups a l'aplicació?

Podeu trobar els grups a la pestanya "Cerca", i els grups apareixeran al principi de la llista. Els grups dels quals ets membre o propietari es poden trobar a la configuració (avatar petit a l'extrem dret) a: "Els meus grups".

Per descomptat, també podeu cercar un grup. Només has d'introduir el terme de cerca com de costum i desplaçar-te pels resultats ;-)

Com em puc unir a un grup?

Pots fer clic directament al petit botó "Unir-se" situat al costat del nom del grup a la vista general del grup o pots fer clic directament al grup i aterrar a la primera vista del grup. Allà també pots fer clic a "Unir-se".

Per sortir del grup, només cal fer el camí invers ;-)

Com puc crear un grup a l'aplicació?

De moment, no és possible. No obstant això, pots trobar el teu(s) grup(s) a l'app i portar-los amb tu, trobar i mantenir contactes i estar sempre al dia. Si vols crear un grup, fes servir el nostre inici de sessió web.

Com puc denunciar una infracció a un grup?

Alguna cosa no va bé al grup? Podeu informar fàcilment l'equip d'assistència. Feu clic als tres punts que apareixen al costat de la publicació/imatge i seleccioneu l'opció adequada.

Pots trobar més informació a les FAQ a les Directrius de Gaudi Chat i Grups.

Choose files or drag and drop files