Start a conversation

Per què Gaudi?

Perquè som diferents!

Gaudi no pretén ser una altra app per conìexer gent, sinó que és un lloc per intercanviar i comunicar-se. La diversitat de la comunitat gai és la nostra prioritat. Gaudi és la teva comunitat LGBTIQ+: fes amics, coneix als teus veïns i companys de feina.

Els nostres punts forts:

·  L'app és moderna i té un disseny intuïtiu.

· Alberga una comunitat gai oberta i segura.

· El xat en català és gratuït.

· Pots votar  les fotos d'altres usuaris i deixar que et votin.

· Pots debatir amb altres persones sobre temes actuals, preguntes íntimes i/o compartir les teves experiències personals.

· Tenim campanyes exclusives: les nostres promocions i reptes intereactius et connecten amb persones gai de tot el món i et dona l'oportunitat de guanyar grans beneficis.

Necessites ajuda? El nostre equip de Suport Tècnic estarà encantat d'ajudar-te i aconsellar-te. En comparació amb altres apps, Gaudi és gratuïta després de registrar-te... T'ho prometem! Gràcies per estar amb nosaltres. Que t'ho passis bé! ;-)

Choose files or drag and drop files